Kijk LIVE: debat over rol Hugo de Jonge in omstreden mondkapjesdeal (7 april)

Kijk LIVE: debat over rol Hugo de Jonge in omstreden mondkapjesdeal (7 april)

Kijk LIVE: debat over rol Hugo de Jonge in omstreden <em>mondkapjesdeal</em> (7 april) In de livestream hierboven kun je op 7 april vanaf 10.15 uur kijken naar het debat over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal. Hugo de Jonge ligt vandaag zwaar onder vuur tijdens het debat in de Tweede Kamer. De discussie brandt los over de rol van De Jonge bij de omstreden mondkapjesdeal uit 2020, De Jonge was destijds minister van Volksgezondheid. In hoeverre was De Jonge betrokken bij miljoenendeal Sywert van Lienden?Het contact dat De Jonge had met Sywert van Lienden via de app over de mondkapjes is al naar buiten gebracht. Na het sluiten van de deal bleek dat Van Lienden heeft verzwegen dat hij miljoenen heeft verdiend aan de mondkapjes, waaraan een groot gebrek was in het begin van de coronacrisis. De Jonge ontkent betrokkenheid bij deze deal, maar betreurt wel zijn eigen gebrek aan openheid. Het is de grote vraag welke gevolgen dit heeft voor zijn politieke carrière, inmiddels is De Jonge minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat in de Tweede Kamer over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal. Op1: Sywert van Lienden zocht vaak contact met Hugo de Jonge: 'Vrij pijnlijk' Bekijk deze video » Johan Derksen verdedigt Hugo de Jonge: "Ik vind het een storm in een glas water" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat over rol Hugo de Jonge in omstreden mondkapjesdeal (7 april)

In de livestream hierboven kun je op 7 april vanaf 10.15 uur kijken naar het debat over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal.

Hugo de Jonge ligt vandaag zwaar onder vuur tijdens het debat in de Tweede Kamer. De discussie brandt los over de rol van De Jonge bij de omstreden mondkapjesdeal uit 2020, De Jonge was destijds minister van Volksgezondheid.

In hoeverre was De Jonge betrokken bij miljoenendeal Sywert van Lienden?
Het contact dat De Jonge had met Sywert van Lienden via de app over de mondkapjes is al naar buiten gebracht. Na het sluiten van de deal bleek dat Van Lienden heeft verzwegen dat hij miljoenen heeft verdiend aan de mondkapjes, waaraan een groot gebrek was in het begin van de coronacrisis. De Jonge ontkent betrokkenheid bij deze deal, maar betreurt wel zijn eigen gebrek aan openheid. Het is de grote vraag welke gevolgen dit heeft voor zijn politieke carrière, inmiddels is De Jonge minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.

Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat in de Tweede Kamer over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat over rol Hugo de Jonge in omstreden mondkapjesdeal (7 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV