Video: komen er ook Europese sancties tegen de dochters van Poetin?

Video: komen er ook Europese sancties tegen de dochters van Poetin?

De EU overweegt om sancties in te voeren die gericht zijn op de dochters van de Russische president Vladimir Poetin. Zo kan het zijn dat binnenkort Yekaterina en Maria niet meer welkom zijn in de Europese Unie en dat hun bezittingen worden bevroren. Maria zou getrouwd zijn met een Nederlander, het is niet bekend waar zij momenteel verblijft. De VS heeft eerder al sancties aangekondigd tegen de Poetin-zusjes, dit allemaal vanwege de oorlog in Oekraïne.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: komen er ook Europese sancties tegen de <em>dochters van Poetin</em>? De EU overweegt om sancties in te voeren die gericht zijn op de dochters van de Russische president Vladimir Poetin. Zo kan het zijn dat binnenkort Yekaterina en Maria niet meer welkom zijn in de Europese Unie en dat hun bezittingen worden bevroren. Maria zou getrouwd zijn met een Nederlander, het is niet bekend waar zij momenteel verblijft. De VS heeft eerder al sancties aangekondigd tegen de Poetin-zusjes, dit allemaal vanwege de oorlog in Oekraïne. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur gemist? Journalisten gaan door ondanks intimidatie Vladimir Poetin Bekijk deze video » Jinek: Derk Sauer wil ‘ooit’ terug naar Rusland: ‘Maar ben net zo oud als Poetin’ Bekijk deze video »
TV :
Video: komen er ook Europese sancties tegen de dochters van Poetin?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV