Fleur Agema (PVV) tijdens debat Hugo de Jonge en mondkapjesdeal: 'Grote CDA-bende!'

Fleur Agema (PVV) tijdens debat Hugo de Jonge en mondkapjesdeal: 'Grote CDA-bende!'

Hier kun je kijken naar het debat over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal.

Hugo de Jonge ligt donderdag onder vuur in de Tweede Kamer vanwege de omstreden mondkapjesdeal. En tijdens het debat opent Fleur Agema (PVV) de aanval richting het CDA.

Lees verder onder de video.

Fleur Agema (PVV) tijdens debat <em>Hugo de Jonge</em> en mondkapjesdeal: 'Grote CDA-bende!' Hier kun je kijken naar het debat over Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal. Hugo de Jonge ligt donderdag onder vuur in de Tweede Kamer vanwege de omstreden mondkapjesdeal. En tijdens het debat opent Fleur Agema (PVV) de aanval richting het CDA. Lees verder onder de video. Ook Jesse Klaver gaat tekeerAgema gaat behoorlijk los richting Joba van den Berg (CDA) tijdens het debat. "Het is één grote CDA-bende en daardoor kon Sywert van Lienden weer in beeld komen en daardoor kon hij later een deal sluiten.” Ook Jesse Klaver gaat fel tekeer tegen Van den Berg, het CDA zou De Jonge nu al verdedigen en geen interesse hebben in wat er daadwerkelijk is gebeurd. Bekijk de Telegraaf-video met de aanval op Joba van den Berg hierboven. Johan Derksen verdedigt Hugo de Jonge: "Ik vind het een storm in een glas water" Bekijk deze video » Marieke van de Zilver bij Jinek: "Er staat Hugo de Jonge een heel zwaar debat te wachten" Bekijk deze video »
Politiek :
Fleur Agema (PVV) tijdens debat Hugo de Jonge en mondkapjesdeal: 'Grote CDA-bende!'

Ook Jesse Klaver gaat tekeer
Agema gaat behoorlijk los richting Joba van den Berg (CDA) tijdens het debat. "Het is één grote CDA-bende en daardoor kon Sywert van Lienden weer in beeld komen en daardoor kon hij later een deal sluiten.” Ook Jesse Klaver gaat fel tekeer tegen Van den Berg, het CDA zou De Jonge nu al verdedigen en geen interesse hebben in wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Bekijk de Telegraaf-video met de aanval op Joba van den Berg hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's