Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Anne vertelt over haar duikschool op Mohéli

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Anne vertelt over haar duikschool op Mohéli

In de derde aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld zagen we Richard en Anne op het eiland Mohéli. Anne kwam 2 jaar geleden naar het eiland om Richard duiklessen te geven. Ze werd verliefd en ging niet meer weg. Nu runnen ze hun eigen duikschool. Bekijk een fragment hieronder. Deze aflevering (31 maart) niet gezien? Je kunt alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em> gemist? Anne vertelt over haar duikschool op Mohéli In de derde aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld zagen we Richard en Anne op het eiland Mohéli. Anne kwam 2 jaar geleden naar het eiland om Richard duiklessen te geven. Ze werd verliefd en ging niet meer weg. Nu runnen ze hun eigen duikschool. Bekijk een fragment hieronder. Deze aflevering (31 maart) niet gezien? Je kunt alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. HooischuurVanavond is de vierde aflevering te zien. In deze aflevering reist Floortje af naar de Azoren. Op één van de eilanden, Santa Maria, woont het echtpaar: Rita en Ioannis. Samen met hun twee kinderen wonen ze in een voormalige hooischuur, die ze eigenhandig hebben omgebouwd tot een zelfvoorzienende woning. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: Uit een gevoel van onmacht is Floortje Dessing afgereisd naar Oekraïne Bekijk deze video » Bekijk ook Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Duiken op het prachtige eiland Mohéli (afl. 3) Bekijk deze video » Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Van hooischuur tot zelfvoorzienende woning Bekijk deze video »

Hooischuur
Vanavond is de vierde aflevering te zien. In deze aflevering reist Floortje af naar de Azoren. Op één van de eilanden, Santa Maria, woont het echtpaar: Rita en Ioannis. Samen met hun twee kinderen wonen ze in een voormalige hooischuur, die ze eigenhandig hebben omgebouwd tot een zelfvoorzienende woning.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV