Live stream Feyenoord - Slavia Praag (kwartfinale Conference League)

Live stream Feyenoord - Slavia Praag (kwartfinale Conference League)

Live stream <em>Feyenoord - Slavia Praag</em> (kwartfinale Conference League) Kijk donderdag 7 april vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Slavia Praag via de livestream hierboven. Donderdag spelen Feyenoord en Slavia Praag tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Feyenoord - Slavia Praag op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Slavia Praag De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Feyenoord - Slavia Praag is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Feyenoord - Slavia Praag (kwartfinale Conference League)

Kijk donderdag 7 april vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - Slavia Praag via de livestream hierboven.

Donderdag spelen Feyenoord en Slavia Praag tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Feyenoord - Slavia Praag op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Slavia Praag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord - Slavia Praag is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Feyenoord - Slavia Praag (kwartfinale Conference League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV