DWDD gemist: Frans Timmermans over de EU en zijn 'Tour de Frans'

DWDD gemist: Frans Timmermans over de EU en zijn 'Tour de Frans'

DWDD gemist: Frans Timmermans over de EU en zijn 'Tour de Frans' Aan tafel bij DWDD: Frans Timmermans. Hij wil in mei de nieuwe voorzitter worden van de Europese Commissie, en is daarom met z’n ‘Tour de Frans’ op tournee. Hij heeft zo zijn eigen ideeën over de Brexit en het opkomend populisme in de Europese Unie. Hij is dit weekend even in Nederland, om de PvdA te steunen bij de Provinciale Statenverkiezingen van aanstaande woensdag. Meer DWDD Bekijk meer fragmenten van deze uitzending van De Wereld Draait Door. DWDD gemist: Frans Timmermans over de EU en zijn 'Tour de Frans' Bekijk deze video » DWDD gemist: Kjeld Nuis over zijn wereldrecords Bekijk deze video »
TV

Aan tafel bij DWDD: Frans Timmermans. Hij wil in mei de nieuwe voorzitter worden van de Europese Commissie, en is daarom met z’n ‘Tour de Frans’ op tournee. Hij heeft zo zijn eigen ideeën over de Brexit en het opkomend populisme in de Europese Unie. Hij is dit weekend even in Nederland, om de PvdA te steunen bij de Provinciale Statenverkiezingen van aanstaande woensdag.

Meer DWDD

Bekijk meer fragmenten van deze uitzending van De Wereld Draait Door.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist: Frans Timmermans over de EU en zijn 'Tour de Frans' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pvda, nederland, frans timmermans, europese commissie, provinciale statenverkiezingen, timmermans, voorzitter, europese unie, gemist, populisme, dwdd, tournee, statenverkiezingen, weekend, europa, brexit

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »