Jojanneke van den Berge over docuserie over jeugdzorg: 'Ben geschrokken' (video)

Jojanneke van den Berge over docuserie over jeugdzorg: 'Ben geschrokken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jojanneke van den Berge</em> over docuserie over jeugdzorg: 'Ben geschrokken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jaarlijks worden er in Nederland 19.000 kinderen uit huis geplaatst omdat het thuis niet veilig voor ze is. Jojanneke van den Berge maakte er een documentaireserie over: Jojanneke en de Jeugdzorgtapes. Ze schrok wat ze tegenkwam. 'Veel kinderen komen terecht op een plek waar ze net zo onveilig of zelfs onveiliger zijn.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jojanneke van den Berge over docuserie over jeugdzorg: 'Ben geschrokken' (video)

Jaarlijks worden er in Nederland 19.000 kinderen uit huis geplaatst omdat het thuis niet veilig voor ze is. Jojanneke van den Berge maakte er een documentaireserie over: Jojanneke en de Jeugdzorgtapes. Ze schrok wat ze tegenkwam. 'Veel kinderen komen terecht op een plek waar ze net zo onveilig of zelfs onveiliger zijn.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's