René van der Gijp is klaar met Hugo de Jonge: "Lachwekkend wat hij aan het lullen was"

René van der Gijp is klaar met Hugo de Jonge: "Lachwekkend wat hij aan het lullen was"

Als een kat met negen levens heeft Hugo de Jonge, tegenwoordig minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, het debat overleefd waarin hij stevig aan de tand werd gevoeld over zijn betrokkenheid met de mondkapjesdeal. René van der Gijp denkt echter dat De Jonge nu wel klaar is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> is klaar met <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Lachwekkend wat hij aan het lullen was&quot; Als een kat met negen levens heeft Hugo de Jonge, tegenwoordig minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, het debat overleefd waarin hij stevig aan de tand werd gevoeld over zijn betrokkenheid met de mondkapjesdeal. René van der Gijp denkt echter dat De Jonge nu wel klaar is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. LachwekkendVan der Gijp beaamt dat De Jonge ons door de coronacrisis heen heeft geholpen, maar: "Dat was toch lachwekkend, wat hij daar allemaal aan het lullen was. Hij stond daar zonder enige kennis van zaken!" Johan Derksen heeft een andere mening: "Achteraf gezien hebben ze het niet eens zo slecht gedaan." Wilfred Genee is het niet met hem eens, maar Derksen antwoordt dat er wel een plekje voor Genee is naast PVV-politica Fleur Agema. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lachwekkend
Van der Gijp beaamt dat De Jonge ons door de coronacrisis heen heeft geholpen, maar: "Dat was toch lachwekkend, wat hij daar allemaal aan het lullen was. Hij stond daar zonder enige kennis van zaken!" Johan Derksen heeft een andere mening: "Achteraf gezien hebben ze het niet eens zo slecht gedaan." Wilfred Genee is het niet met hem eens, maar Derksen antwoordt dat er wel een plekje voor Genee is naast PVV-politica Fleur Agema.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV