Johan Derksen ziet nog maar één voorstander van WK in Qatar: "Ronald de Boer"

Johan Derksen ziet nog maar één voorstander van WK in Qatar: "Ronald de Boer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ziet nog maar één voorstander van WK in <em>Qatar</em>: &quot;Ronald de Boer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer mensen en bedrijven trekken hun handen van het WK Voetbal in Qatar af. Donderdag werd bekend dat ook de sponsors van het Nederlands elftal niet meegaan naar het oliestaatje, waar 6500 mensen zijn overleden bij de bouw van de stadions. Johan Derksen ziet dat er in Nederland nog maar één voorstander van het WK in Qatar is: "Ronald de Boer." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steeds meer mensen en bedrijven trekken hun handen van het WK Voetbal in Qatar af. Donderdag werd bekend dat ook de sponsors van het Nederlands elftal niet meegaan naar het oliestaatje, waar 6500 mensen zijn overleden bij de bouw van de stadions. Johan Derksen ziet dat er in Nederland nog maar één voorstander van het WK in Qatar is: "Ronald de Boer."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV