Zien: Thomas Dekker moet Expeditie Robinson verlaten door masterplan Mariana Verkerk

Zien: Thomas Dekker moet Expeditie Robinson verlaten door masterplan Mariana Verkerk

Zien: <em>Thomas Dekker</em> moet <em>Expeditie Robinson</em> verlaten door masterplan Mariana Verkerk Hoewel Expeditie Robinson: All Stars veel minder populair is dan reguliere seizoenen van het survivalprogramma, vooral omdat er weinig van het eilandleven en het gekonkel te zien is, had Mariana Verkerk donderdag een mooie twist voor de kijker in petto. Terwijl Thomas Dekker zich de koning te rijk voelde als gast op Winnaarseiland, in de overtuiging veilig te zijn op de Eilandraad, smeedde Verkerk een sluw plannetje om de oud-wielrenner uit het spel te wippen. Dat plan slaagde, waardoor Dekker totaal verbijsterd achterbleef. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spoilers: Art en Geraldine vertellen over gebeurtenissen tot nu toe in Expeditie Robinson All Stars Bekijk deze video » Expeditie Robinson: welke deelnemers gaan het koeienoog eten? Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Zien: Thomas Dekker moet Expeditie Robinson verlaten door masterplan Mariana Verkerk

Hoewel Expeditie Robinson: All Stars veel minder populair is dan reguliere seizoenen van het survivalprogramma, vooral omdat er weinig van het eilandleven en het gekonkel te zien is, had Mariana Verkerk donderdag een mooie twist voor de kijker in petto. Terwijl Thomas Dekker zich de koning te rijk voelde als gast op Winnaarseiland, in de overtuiging veilig te zijn op de Eilandraad, smeedde Verkerk een sluw plannetje om de oud-wielrenner uit het spel te wippen. Dat plan slaagde, waardoor Dekker totaal verbijsterd achterbleef.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson: All Stars hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thomas Dekker moet Expeditie Robinson verlaten door masterplan Mariana Verkerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV