Nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! start met Sander Lantinga en Esmée van Kampen

Nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! start met Sander Lantinga en Esmée van Kampen

Zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! van start. De spelshow reist in de eerste gloednieuwe aflevering terug naar het jaar 2007 en Esmée van Kampen en Sander Lantinga trappen deze reeks af. Samen met de captains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai proberen ze zich zo veel mogelijk uit dit jaar te herinneren en het belooft weer een hilarische uitzending te worden...

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! is vanaf zaterdag 9 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> start met Sander Lantinga en Esmée van Kampen Zaterdag gaat het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! van start. De spelshow reist in de eerste gloednieuwe aflevering terug naar het jaar 2007 en Esmée van Kampen en Sander Lantinga trappen deze reeks af. Samen met de captains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai proberen ze zich zo veel mogelijk uit dit jaar te herinneren en het belooft weer een hilarische uitzending te worden... Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! is vanaf zaterdag 9 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! start met Sander Lantinga en Esmée van Kampen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV