Samenvatting Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen)

Samenvatting Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen)

Samenvatting <em>Nederland - Cyprus</em> (WK-kwalificatie vrouwen) Goals en hoogtepunten Nederland - Cyprus Samenvatting Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Cyprus in de WK kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Cyprus Nederland en Cyprus spelen in de WK kwalificatie tegen elkaar in de Euroborg in Larcana. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Lees hier waar je de wedstrijd Nederland - Cyprus op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Cyprus - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Opstelling OranjeLeeuwinnenVan Veenendaal; Folkertsma, Van der Gragt, Nouwen, Janssen; Spitse, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Roord. Opstelling CyprusVolgt z.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Cyprus in de WK kwalificatie.
Voetbal :
Samenvatting Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen)

Goals en hoogtepunten Nederland - Cyprus

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Cyprus in de WK kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Cyprus

Nederland en Cyprus spelen in de WK kwalificatie tegen elkaar in de Euroborg in Larcana. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Lees hier waar je de wedstrijd Nederland - Cyprus op tv kunt kijken.

Opstelling OranjeLeeuwinnen
Van Veenendaal; Folkertsma, Van der Gragt, Nouwen, Janssen; Spitse, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Roord.

Opstelling Cyprus
Volgt z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Cyprus in de WK kwalificatie.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV