Dit Was Het Nieuws: wordt identiteit van mannetje onder de desk onthuld?

Dit Was Het Nieuws: wordt identiteit van mannetje onder de desk onthuld?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 7 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Donderdag waren Johan Fretz en Jaap Robben te gast in Dit Was Het Nieuws. En Robben doet een bijzondere ontdekking. Het is de grote vraag hoe de techniek precies werkt in de studio, zit er een mannetje onder de desk die de tablet omhoog houdt tijdens de uitzending? En wordt zijn identiteit onthuld?

Bekijk de beelden van Dit Was Het Nieuws hieronder.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: wordt identiteit van mannetje onder de desk onthuld? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 7 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. Donderdag waren Johan Fretz en Jaap Robben te gast in Dit Was Het Nieuws. En Robben doet een bijzondere ontdekking. Het is de grote vraag hoe de techniek precies werkt in de studio, zit er een mannetje onder de desk die de tablet omhoog houdt tijdens de uitzending? En wordt zijn identiteit onthuld? Bekijk de beelden van Dit Was Het Nieuws hieronder. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit Was Het Nieuws: wordt identiteit van mannetje onder de desk onthuld?

Actuele video's

Meer actuele video's