De Alleskunner VIPS: welke BN'er krijgt met glas water alle kaarsen uit?

De Alleskunner VIPS: welke BN'er krijgt met glas water alle kaarsen uit?

Ook vanavond krijgen BN’ers weer een bijzondere uitdaging voor hun kiezen in De Alleskunner VIPS. Iedere ster moet vier kaarsen uit zien te krijgen. Ze krijgen een glas water als hulpmiddel, maar ze moeten wel achter de lijn blijven staan. Dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. En Rowan krijgt nog een waarschuwing omdat hij het glas water van zijn vrouw Louisa stiekem wil overnemen…

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: welke BN'er krijgt met glas water alle kaarsen uit? Ook vanavond krijgen BN’ers weer een bijzondere uitdaging voor hun kiezen in De Alleskunner VIPS. Iedere ster moet vier kaarsen uit zien te krijgen. Ze krijgen een glas water als hulpmiddel, maar ze moeten wel achter de lijn blijven staan. Dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. En Rowan krijgt nog een waarschuwing omdat hij het glas water van zijn vrouw Louisa stiekem wil overnemen… Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner VIPS: wie lukt het om een gouden vlinder te vangen? Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS: Koen Kardashian dolgelukkig als hij ei-opdracht wint Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV