Het jaar van Fortuyn: Pim Fortuyn besluit eigen politieke partij op te richten

Het jaar van Fortuyn: Pim Fortuyn besluit eigen politieke partij op te richten

Nadat Pim Fortuyn in Het jaar van Fortuyn heeft gebroken met de partij Leefbaar Nederland, neemt de politicus een drastische beslissing. Hij wil zijn eigen politieke partij oprichten, Lijst Pim Fortuyn (LPF), ook al heeft hij nog maar een maand de tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik kan niet nog vier jaar aan de zijlijn staan. Dit land heeft me nodig.”

Bekijk de beelden van Het jaar van Fortuyn hieronder.

Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het jaar van Fortuyn</em>: Pim Fortuyn besluit eigen politieke partij op te richten Nadat Pim Fortuyn in Het jaar van Fortuyn heeft gebroken met de partij Leefbaar Nederland, neemt de politicus een drastische beslissing. Hij wil zijn eigen politieke partij oprichten, Lijst Pim Fortuyn (LPF), ook al heeft hij nog maar een maand de tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik kan niet nog vier jaar aan de zijlijn staan. Dit land heeft me nodig.” Bekijk de beelden van Het jaar van Fortuyn hieronder. Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Het jaar van Fortuyn: Pim richt de LPF op Bekijk deze video » Het jaar van Fortuyn: pijnlijke stilte als Ad Melkert een grap maakt Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het jaar van Fortuyn: Pim Fortuyn besluit eigen politieke partij op te richten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV