Zien: Dit is waarom André Hazes en Monique Westenberg in Amerika zijn

Zien: Dit is waarom André Hazes en Monique Westenberg in Amerika zijn

Privé-icoon Jan Uriot reageert in de rubriek 'Wat Vindt Jan?' op de sneer van Vandaag Inside aan zijn adres: "Ik heb nieuws voor meneer Van der Gijp!" Ook denkt Uriot te weten waarom André Hazes en Monique Westenberg echt in Amerika zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit is waarom <em>André Hazes</em> en <em>Monique Westenberg</em> in Amerika zijn Privé-icoon Jan Uriot reageert in de rubriek 'Wat Vindt Jan?' op de sneer van Vandaag Inside aan zijn adres: "Ik heb nieuws voor meneer Van der Gijp!" Ook denkt Uriot te weten waarom André Hazes en Monique Westenberg echt in Amerika zijn. Tekst gaat verder onder de video. AmerikaAndré Hazes jr. is het afgelopen halfjaar zo vaak in de Verenigde Staten, omdat hij daar inspiratie opdoet voor een grootse comeback. Dit vertelde een goed ingevoerde bron tegen weekblad Privé. Volgens Jan Uriot hebben de twee een open relatie en vieren ze momenteel vakantie in Amerika. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Rob Goossens over Instagram post André Hazes en Monique: "Ze vinden de aandacht wel prima" (video) Bekijk deze video » Verdrietig: Rachel Hazes over zelfmoordpoging, "Weken van tevoren mes gekocht" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dit is waarom André Hazes en Monique Westenberg in Amerika zijn

Amerika
André Hazes jr. is het afgelopen halfjaar zo vaak in de Verenigde Staten, omdat hij daar inspiratie opdoet voor een grootse comeback. Dit vertelde een goed ingevoerde bron tegen weekblad Privé. Volgens Jan Uriot hebben de twee een open relatie en vieren ze momenteel vakantie in Amerika.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV