De Verraders aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van De Verraders wordt duidelijk wie van de Getrouwen als eerste is vermoord door het drietal Verraders - Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland. Ook staan er weer enkele opdrachten op het programma. Alle fragmenten uit deze uitzending De Verraders: Stefano wil iedereen die zelfstandig nadenkt vermoorden Bekijk deze video » De Verraders gemist? Wie is slachtoffer van eerste moord van seizoen? Bekijk deze video » Giel de Winter?Elke aflevering van De Verraders laat ons achter met een spannende cliffhanger, want pas een week later is te zien wie van de Getrouwen uit het spel is gegooid. De cliffhanger van vorige week leek te hinten op Giel de Winter van StukTV, omdat die volgens de Verraders in staat is om zelf na te denken en andere Getrouwen in zijn gedachten mee te nemen. MissieVoor de eerste keer blijft er dus een stoel onbezet bij het ontbijt, en de Getrouwen balen hier flink van. Dat gevoel wordt nog eens versterkt als blijkt dat de vermoorde kandidaat een belangrijke rol speelt in de missie. De Getrouwen zijn nog maar nauwelijks van de schrik bekomen, maar moeten aan de ronde tafel alweer proberen een Verrader te elimineren. Bekijk ook De Verraders gemist? Stefano Keizers bedenkt sluw plan voor mede verraders Bekijk deze video » Zien: Jamie Westland maakt cruciale fout in eerste aflevering De Verraders Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van De Verraders wordt duidelijk wie van de Getrouwen als eerste is vermoord door het drietal Verraders - Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland. Ook staan er weer enkele opdrachten op het programma.

Giel de Winter?
Elke aflevering van De Verraders laat ons achter met een spannende cliffhanger, want pas een week later is te zien wie van de Getrouwen uit het spel is gegooid. De cliffhanger van vorige week leek te hinten op Giel de Winter van StukTV, omdat die volgens de Verraders in staat is om zelf na te denken en andere Getrouwen in zijn gedachten mee te nemen.

Missie
Voor de eerste keer blijft er dus een stoel onbezet bij het ontbijt, en de Getrouwen balen hier flink van. Dat gevoel wordt nog eens versterkt als blijkt dat de vermoorde kandidaat een belangrijke rol speelt in de missie. De Getrouwen zijn nog maar nauwelijks van de schrik bekomen, maar moeten aan de ronde tafel alweer proberen een Verrader te elimineren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV