Rene Mioch over thema van Boekenbal in Op1: 'Grote inspiratiebron voor film' (video)

Rene Mioch over thema van Boekenbal in Op1: 'Grote inspiratiebron voor film' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rene Mioch over thema van Boekenbal in <em>Op1</em>: 'Grote inspiratiebron voor film' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het heeft een jaar langer geduurd dan normaal, maar vrijdagavond is het boekenbal: het feest waarmee traditioneel de Boekenweek wordt afgetrapt. Deze staat dit jaar volledig in het teken van ‘de eerste liefde.’ Bij Op1 schoof vrijdag filmjournalist René Mioch aan hij vertelde over dit bijzondere thema dat ook een inspiratiebron is voor vele filmmakers. 'Alle elementen zitten in dit soort onderwerpen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rene Mioch over thema van Boekenbal in Op1: 'Grote inspiratiebron voor film' (video)

Het heeft een jaar langer geduurd dan normaal, maar vrijdagavond is het boekenbal: het feest waarmee traditioneel de Boekenweek wordt afgetrapt. Deze staat dit jaar volledig in het teken van ‘de eerste liefde.’ Bij Op1 schoof vrijdag filmjournalist René Mioch aan hij vertelde over dit bijzondere thema dat ook een inspiratiebron is voor vele filmmakers. 'Alle elementen zitten in dit soort onderwerpen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's