Mart de Kruif in Op1: 'Oorlog Oekraïne gaat niet lang meer duren' (video)

Mart de Kruif in Op1: 'Oorlog Oekraïne gaat niet lang meer duren' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Is het einde van de oorlog in Oekraïne in zicht? Oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif reageerde in Op1: 'Het gaat geen maanden meer duren.'

Lees verder onder de video.

Mart de Kruif in <em>Op1</em>: 'Oorlog Oekraïne gaat niet lang meer duren' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Is het einde van de oorlog in Oekraïne in zicht? Oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif reageerde in Op1: 'Het gaat geen maanden meer duren.' Lees verder onder de video. EindeBij een raketaanval op een treinstation in Kramatorsk in Oost-Oekraïne zijn vermoedelijk tientallen slachtoffers gevallen. Nu Russische troepen Kiev loslaten en de oorlog in het oosten verhevigt, lijkt Poetin zijn laatste troefkaart te spelen. Steeds vaker klinken daarom geluiden dat de oorlog op zijn eind loopt. Is het einde daadwerkelijk in zicht? Oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif in Op1: 'Ik denk dat de intensiteit van de oorlog zo hevig is, dat het niet meer maanden gaat duren. Dit is de beslissende fase.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mart de Kruif in Op1: 'Oorlog Oekraïne gaat niet lang meer duren' (video)

Einde
Bij een raketaanval op een treinstation in Kramatorsk in Oost-Oekraïne zijn vermoedelijk tientallen slachtoffers gevallen. Nu Russische troepen Kiev loslaten en de oorlog in het oosten verhevigt, lijkt Poetin zijn laatste troefkaart te spelen. Steeds vaker klinken daarom geluiden dat de oorlog op zijn eind loopt. Is het einde daadwerkelijk in zicht? Oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif in Op1: 'Ik denk dat de intensiteit van de oorlog zo hevig is, dat het niet meer maanden gaat duren. Dit is de beslissende fase.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's