Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Meestal blijven de vertrekkende Nederlanders in Ik vertrek in Europa, maar dat is vanavond wel anders. De Utrechtse Estée (28) en Taïf (34) zijn namelijk verliefd geworden op de Dominicaanse Republiek. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Ik Vertrek: Estée en Taïf emigreren naar de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video » Ik Vertrek: Estée en Taïf worden op de proef gesteld in de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video » Ik Vertrek gemist? Oplopende kosten bij Estée & Taïf in de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video » RatraceEstée en Taïf leven in het hier en nu. Om aan de Nederlandse ratrace te ontsnappen zeggen ze hun banen op om de wereld rond te reizen. Toen ze in de Dominicaanse Republiek kwamen, werden ze op slag verliefd. Het stel koopt een pand in kitesurfwalhalla Cabarete, waar ze een ontmoetingsplek voor reizigers willen maken. HaastEr is haast, want over vijf maanden moet het klaar zijn. Een dag voor de opening zijn de bedden nog niet geleverd, moet de generator nog worden aangesloten en dreigt een tropische regenbui het feest te verpesten. De vermoeidheid slaat toe en het geduld van Estée en Taïf wordt flink op de proef gesteld. Bekijk ook Vanavond in Ik Vertrek: 5-jarige Stein vermaakt zich prima in Portugal Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Meestal blijven de vertrekkende Nederlanders in Ik vertrek in Europa, maar dat is vanavond wel anders. De Utrechtse Estée (28) en Taïf (34) zijn namelijk verliefd geworden op de Dominicaanse Republiek.

Ratrace
Estée en Taïf leven in het hier en nu. Om aan de Nederlandse ratrace te ontsnappen zeggen ze hun banen op om de wereld rond te reizen. Toen ze in de Dominicaanse Republiek kwamen, werden ze op slag verliefd. Het stel koopt een pand in kitesurfwalhalla Cabarete, waar ze een ontmoetingsplek voor reizigers willen maken.

Haast
Er is haast, want over vijf maanden moet het klaar zijn. Een dag voor de opening zijn de bedden nog niet geleverd, moet de generator nog worden aangesloten en dreigt een tropische regenbui het feest te verpesten. De vermoeidheid slaat toe en het geduld van Estée en Taïf wordt flink op de proef gesteld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV