Chris Woerts over ING-boycot WK Qatar: "Dat is verschrikkelijk hypocriet" (Vandaag Inside)

Chris Woerts over ING-boycot WK Qatar: "Dat is verschrikkelijk hypocriet" (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Chris Woerts over ING-boycot <em>WK Qatar</em>: &quot;Dat is verschrikkelijk hypocriet&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts vindt de boycot van ING, sponsor van het Nederland elftal, enorm hypocriet. Dat zegt hij bij Vandaag Inside: "ING heeft met leningen de stadions in Qatar helpen bouwen. Ze gaan dan nu wel niet, maar ze blijven wel gewoon op het shirt staan. Dan moet je één lijn trekken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts vindt de boycot van ING, sponsor van het Nederland elftal, enorm hypocriet. Dat zegt hij bij Vandaag Inside: "ING heeft met leningen de stadions in Qatar helpen bouwen. Ze gaan dan nu wel niet, maar ze blijven wel gewoon op het shirt staan. Dan moet je één lijn trekken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chris Woerts over ING-boycot WK Qatar: "Dat is verschrikkelijk hypocriet" (Vandaag Inside) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV