Live stream WK shorttrack in Montreal (zaterdag 9 april)

Live stream WK shorttrack in Montreal (zaterdag 9 april)

Live stream <em>WK shorttrack</em> in Montreal (zaterdag 9 april) Kijk op zaterdag 9 april vanaf 18.30 uur LIVE naar het WK shorttrack in Montreal via bovenstaande livestream. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april wordt het lange Olympische schaatsseizoen afgesloten met het WK shorttrack in het Canadese Montreal. De NOS zendt op zaterdag en zondag 's avonds verschillende afstanden uit op NPO 3 en NOS.nl, ook is er een livestream van de ISU, die je via bovenstaande livestream kunt kijken. Het WK shorttrack in Montreal is van vrijdag 8 april tot en met zondag 10 april deels te zien op NPO 3 en NOS.nl en in zijn geheel via bovenstaande livestream. Bekijk ook Jolien keek trots naar zus Suzanne Schulting: "Iedereen had tranen in de ogen" Bekijk deze video » LuckyTV: Nederlands ijsboor-team stelt teleur op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Live :
Live stream WK shorttrack in Montreal (zaterdag 9 april)

Kijk op zaterdag 9 april vanaf 18.30 uur LIVE naar het WK shorttrack in Montreal via bovenstaande livestream.

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april wordt het lange Olympische schaatsseizoen afgesloten met het WK shorttrack in het Canadese Montreal. De NOS zendt op zaterdag en zondag 's avonds verschillende afstanden uit op NPO 3 en NOS.nl, ook is er een livestream van de ISU, die je via bovenstaande livestream kunt kijken.

Het WK shorttrack in Montreal is van vrijdag 8 april tot en met zondag 10 april deels te zien op NPO 3 en NOS.nl en in zijn geheel via bovenstaande livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream WK shorttrack in Montreal (zaterdag 9 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV