Nieuwsuur: Hoe en wanneer zet Vladimir Poetin zijn kernwapens in?

Nieuwsuur: Hoe en wanneer zet Vladimir Poetin zijn kernwapens in?

Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne dreigt de Russische president Vladimir Poetin met kernwapens. Eerder bracht Poetin eenheden die over kernwapens kunnen beschikken in verhoogde staat van paraatheid, maar hoe en wanneer zet de Russische president zijn kernwapens in?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nieuwsuur</em>: Hoe en wanneer zet <em>Vladimir Poetin</em> zijn kernwapens in? Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne dreigt de Russische president Vladimir Poetin met kernwapens. Eerder bracht Poetin eenheden die over kernwapens kunnen beschikken in verhoogde staat van paraatheid, maar hoe en wanneer zet de Russische president zijn kernwapens in? Tekst gaat verder onder de video. KernwapensRusland zal alleen kernwapens inzetten als zijn bestaan wordt bedreigd, dat meldde Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov vorige week. Hij lijkt daarmee te reageren op westerse bezorgdheid dat het conflict in Oekraïne zou kunnen escaleren tot een nucleaire oorlog. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mart de Kruif bij Op1: 'Gebruik van kernwapens betekent het einde van Poetin' Bekijk deze video » EenVandaag: hoe zit het met de schuilkelders in Nederland? Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: Hoe en wanneer zet Vladimir Poetin zijn kernwapens in?

Kernwapens
Rusland zal alleen kernwapens inzetten als zijn bestaan wordt bedreigd, dat meldde Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov vorige week. Hij lijkt daarmee te reageren op westerse bezorgdheid dat het conflict in Oekraïne zou kunnen escaleren tot een nucleaire oorlog.

Bekijk het fragment van Nieuwsuur hierboven. Je kunt alle afleveringen van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Hoe en wanneer zet Vladimir Poetin zijn kernwapens in? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV