Vanavond in Make Up Your Mind: Deze BN'ers worden omgetoverd tot dragqueens

Vanavond in Make Up Your Mind: Deze BN'ers worden omgetoverd tot dragqueens

Vorig jaar was de eenmalige aflevering van Make Up Your Mind een groot succes en daarom start vanaf vanavond een heus seizoen van het programma. Verschillende BN'ers laten zich omtoveren tot dragqueens en aan teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer de taak om te raden wie er verborgen zit achter de make-up.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Make Up Your Mind</em>: Deze <em>BN'ers</em> worden omgetoverd tot <em>dragqueens</em> Vorig jaar was de eenmalige aflevering van Make Up Your Mind een groot succes en daarom start vanaf vanavond een heus seizoen van het programma. Verschillende BN'ers laten zich omtoveren tot dragqueens en aan teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer de taak om te raden wie er verborgen zit achter de make-up. Tekst gaat verder onder de video. AfvalracePresentator Carlo Boszhard begeleidt de komende weken de meest verbazingwekkende transformaties, compleet met make-up, nepwimpers en pruiken, over de catwalk. Er doen maar liefst twintig bekende Nederlanders mee. Per aflevering stralen vijf BN'ers in drie rondes, en wekelijks worden vier afvallers onthuld. Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan een dag na de uitzending Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland. Bekijk ook Wie is Parelmoer Queen in Make Up Your Mind? "Rob Goossens of Eddy Zoëy?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Make Up Your Mind: Deze BN'ers worden omgetoverd tot dragqueens

Afvalrace
Presentator Carlo Boszhard begeleidt de komende weken de meest verbazingwekkende transformaties, compleet met make-up, nepwimpers en pruiken, over de catwalk. Er doen maar liefst twintig bekende Nederlanders mee. Per aflevering stralen vijf BN'ers in drie rondes, en wekelijks worden vier afvallers onthuld.

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan een dag na de uitzending Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's