Hart van Nederland: laatste herdenking slachtoffers schietdrama Ridderhof (video)

Hart van Nederland: laatste herdenking slachtoffers schietdrama Ridderhof (video)

<em>Hart van Nederland</em>: laatste herdenking slachtoffers schietdrama Ridderhof (video) In Alphen aan de Rijn is zaterdag voor de laatste keer de schietpartij in winkelcentrum Ridderhof herdacht. Een kleine groep nabestaanden, slachtoffers en betrokkenen legden bloemen bij het monument. Op 9 april 2011 schoot Tristan van der Vlis zes mensen dood in het winkelcentrum, waarna hij zichzelf van het leven beroofde. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: steeds meer vrouwen aan de start van de Amstel Gold Race Bekijk deze video » Video: zaterdag draaiden zo veel mogelijk molens in Nederland voor bijzonder jubileum Bekijk deze video » Hart van Nederland: laatste herdenking slachtoffers schietdrama Ridderhof (video) Bekijk deze video » Video: kledingbanken zien grote groep nieuwe klanten door energiecrisis en oorlog Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Alphen aan de Rijn is zaterdag voor de laatste keer de schietpartij in winkelcentrum Ridderhof herdacht. Een kleine groep nabestaanden, slachtoffers en betrokkenen legden bloemen bij het monument. Op 9 april 2011 schoot Tristan van der Vlis zes mensen dood in het winkelcentrum, waarna hij zichzelf van het leven beroofde. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's