Zelensky: president in oorlogstijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zelensky: president in oorlogstijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zelensky: president in oorlogstijd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zendt NPO 2 de documentaire Zelensky: president in oorlogstijd uit, die eerder te zien was op de Duitse zenders ARD en Arte. De documentaire schetst een beeld van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor? HeldZelensky: president in oorlogstijd vertelt het verhaal van Zelensky - hoe hij zonder politieke ervaring werd verkozen tot president en hoe hij uitgroeide tot internationale held en een symbool van standvastigheid. Daarnaast laat de documentaire zien op welke manier hij social media gebruikt tijdens de oorlog. Video'sMiljoenen volgen Zelensky op Twitter en zijn video's op Facebook worden miljoenen keren bekeken door mensen vanuit de hele wereld. De documentaire beschikt over uitgebreid archiefmateriaal, waaronder een interview met de Oekraïense president uit mei 2021, evenals beelden van de president en Oekraïne in oorlogstijd. :[broadcast:videos](ids:"438514,437330" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond zendt NPO 2 de documentaire Zelensky: president in oorlogstijd uit, die eerder te zien was op de Duitse zenders ARD en Arte. De documentaire schetst een beeld van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor?

Held
Zelensky: president in oorlogstijd vertelt het verhaal van Zelensky - hoe hij zonder politieke ervaring werd verkozen tot president en hoe hij uitgroeide tot internationale held en een symbool van standvastigheid. Daarnaast laat de documentaire zien op welke manier hij social media gebruikt tijdens de oorlog.

Video's
Miljoenen volgen Zelensky op Twitter en zijn video's op Facebook worden miljoenen keren bekeken door mensen vanuit de hele wereld. De documentaire beschikt over uitgebreid archiefmateriaal, waaronder een interview met de Oekraïense president uit mei 2021, evenals beelden van de president en Oekraïne in oorlogstijd.

:[broadcast:videos](ids:"438514,437330" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's