Ik Vertrek: Estée en Taïf worden op de proef gesteld in de Dominicaanse Republiek

Ik Vertrek: Estée en Taïf worden op de proef gesteld in de Dominicaanse Republiek

Gisteren, zaterdag 9 april, zagen we in Ik Vertrek de Utrechtse Estée en Taïf die verkasten naar een pand in kitesurfwalhalla Cabarete. Eén dag voor de grote opening zijn de bedden nog niet geleverd en moet de generator nog worden aangesloten. Alsof dat nog niet genoeg is, dreigt een tropische regenbui het moment suprême te verpesten. Het geduld van de twee vrije geesten wordt op de proef gesteld. Bekijk het fragment hieronder.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik Vertrek</em>: Estée en Taïf worden op de proef gesteld in de Dominicaanse Republiek Gisteren, zaterdag 9 april, zagen we in Ik Vertrek de Utrechtse Estée en Taïf die verkasten naar een pand in kitesurfwalhalla Cabarete. Eén dag voor de grote opening zijn de bedden nog niet geleverd en moet de generator nog worden aangesloten. Alsof dat nog niet genoeg is, dreigt een tropische regenbui het moment suprême te verpesten. Het geduld van de twee vrije geesten wordt op de proef gesteld. Bekijk het fragment hieronder. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Russen weg uit Boetsja (Oekraïne) na bloedbad: bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Bekijk de beelden van Indiase dans als cadeau voor Willem-Alexander & Máxima Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Estée en Taïf worden op de proef gesteld in de Dominicaanse RepubliekActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV