ZIEN: Abdi Nageeye wint de Marathon van Rotterdam in Nederlands record

ZIEN: Abdi Nageeye wint de Marathon van Rotterdam in Nederlands record

Abdi Nageeye heeft de Marathon van Rotterdam gewonnen in een nieuw Nederlands record. Hij deed dat zondag in een zinderende eindsprint, waarbij hij Gebreselassie net voor bleef.

ZIEN: <em>Abdi Nageeye</em> wint de Marathon van Rotterdam in Nederlands record Abdi Nageeye heeft de Marathon van Rotterdam gewonnen in een nieuw Nederlands record. Hij deed dat zondag in een zinderende eindsprint, waarbij hij Gebreselassie net voor bleef. NederlanderNageeye is de eerste Nederlander ooit die de marathon in de Maasstad won. Met zijn 2.04.55 liep hij bijna twee minuten sneller dan het nationaal record op de marathon (over 42 kilometer en 195 meter). Bekijk het fragment van de finish hierboven. Bekijk ook Zien: Abdi Nageeye wint verrassend zilver op marathon (Olympische Spelen) Bekijk deze video » ZIEN: Bashir Abdi wint Marathon van Rotterdam in Europees record (video) Bekijk deze video » Zien: Nienke Brinkman razendsnel in haar tweede Marathon, Nederlands record Bekijk deze video »
Sport :
ZIEN: Abdi Nageeye wint de Marathon van Rotterdam in Nederlands record

Nederlander
Nageeye is de eerste Nederlander ooit die de marathon in de Maasstad won. Met zijn 2.04.55 liep hij bijna twee minuten sneller dan het nationaal record op de marathon (over 42 kilometer en 195 meter).

Bekijk het fragment van de finish hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV