S10 blikt vooruit op Eurovisie Songfestival: "Ben tot nu toe heel relaxed"

S10 blikt vooruit op Eurovisie Songfestival: "Ben tot nu toe heel relaxed"

Met nog precies één maand tot het Eurovisiesongfestival zou je denken dat de spanning enigszins begint op te lopen bij S10, maar niets is minder waar. De zangeres vertelt aan Aran Bade over haar zenuwen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>S10</em> blikt vooruit op <em>Eurovisie Songfestival</em>: &quot;Ben tot nu toe heel relaxed&quot; Met nog precies één maand tot het Eurovisiesongfestival zou je denken dat de spanning enigszins begint op te lopen bij S10, maar niets is minder waar. De zangeres vertelt aan Aran Bade over haar zenuwen. Tekst gaat verder onder de video. Relaxte S10"Ben sowieso niet heel nerveus, ik merk dat ik tot nu toe eigenlijk heel relaxed ben", aldus S10. De zangeres gaat naar Turijn voor een plek bij de beste vijf, zelf is ze groot fan van de Moldavische Songfestival-inzending. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
S10 blikt vooruit op Eurovisie Songfestival: "Ben tot nu toe heel relaxed"

Relaxte S10
"Ben sowieso niet heel nerveus, ik merk dat ik tot nu toe eigenlijk heel relaxed ben", aldus S10. De zangeres gaat naar Turijn voor een plek bij de beste vijf, zelf is ze groot fan van de Moldavische Songfestival-inzending.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's