Jesse Klaver: "Ook als je niet kunt spellen kun je een heel eind komen"

Jesse Klaver: "Ook als je niet kunt spellen kun je een heel eind komen"

Jesse Klaver: "Ook als je niet kunt spellen kun je een heel eind komen" Bij Pauw en Jinek: De verkiezingen worden de spelling-skills van Jesse Klaver getest. Dat verloopt niet geheel vlekkeloos. ''Ik kan het gewoon niet. Om heel eerlijk te zijn vind ik het ook heel goed om dit te zeggen omdat er heel veel mensen zijn die dit niet kunnen. Ik wil laten zien dat je dan alsnog een heel eind kunt komen’’, aldus de fractievoorzitter van Groenlinks. Mark Rutte: "Klaver, Wilders en Baudet zijn schreeuwers" Bekijk deze video »
TV

Bij Pauw en Jinek: De verkiezingen worden de spelling-skills van Jesse Klaver getest. Dat verloopt niet geheel vlekkeloos. ''Ik kan het gewoon niet. Om heel eerlijk te zijn vind ik het ook heel goed om dit te zeggen omdat er heel veel mensen zijn die dit niet kunnen. Ik wil laten zien dat je dan alsnog een heel eind kunt komen’’, aldus de fractievoorzitter van Groenlinks.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver: "Ook als je niet kunt spellen kun je een heel eind komen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: groenlinks, verkiezingen, fractievoorzitter, jesse klaver, jesseklaver, spelling, tv-programma, skills, video, spellen, jinek, penj, pauw & jinek, pauw

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »