ZIEN: Bekijk hier de bloedhete trailer van de licht erotische film 365 Days 2

ZIEN: Bekijk hier de bloedhete trailer van de licht erotische film 365 Days 2

Netflix heeft de eerste trailer van de erotische thriller 365 Days: This Day vrijgegeven. Oeh-La-La! Rode oortjes gegarandeerd met pas getrouwde maffia baas Don Massimo en zijn bruid Laura Biel. Maar er zijn toch kapers op de kust. Bekijk hier onder de nieuwe trailer van 365 Days: This Day.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: Bekijk hier de bloedhete trailer van de licht erotische film <em>365 Days 2</em> Netflix heeft de eerste trailer van de erotische thriller 365 Days: This Day vrijgegeven. Oeh-La-La! Rode oortjes gegarandeerd met pas getrouwde maffia baas Don Massimo en zijn bruid Laura Biel. Maar er zijn toch kapers op de kust. Bekijk hier onder de nieuwe trailer van 365 Days: This Day. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalHet koppel Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. CastNetflix werkt momenteel ook al aan een derde film, die overigens nog geen titel heeft. De opnames van deel 2 en 3 vonden achter elkaar plaats en verwacht wordt dus ook dat deel 3 snel te zien zal zijn op Netflix. Anna-Maria Sieklucka keert in beide films terug als Laura, met Michele Morrone als Massimo. Acteur Simone Susinna voegt zich bij de films als het nieuwe personage Nacho. Lees hier onze filmrecensie van het eerste deel 365 Dni uit 2020. Vanaf 27 april 2022 is de film 365 Days: This Day te zien op Netflix. Trailer 365 dni Bekijk deze trailer »
Trailer :
ZIEN: Bekijk hier de bloedhete trailer van de licht erotische film 365 Days 2

Het verhaal
Het koppel Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost.

Cast
Netflix werkt momenteel ook al aan een derde film, die overigens nog geen titel heeft. De opnames van deel 2 en 3 vonden achter elkaar plaats en verwacht wordt dus ook dat deel 3 snel te zien zal zijn op Netflix. Anna-Maria Sieklucka keert in beide films terug als Laura, met Michele Morrone als Massimo. Acteur Simone Susinna voegt zich bij de films als het nieuwe personage Nacho.

Lees hier onze filmrecensie van het eerste deel 365 Dni uit 2020.

Vanaf 27 april 2022 is de film 365 Days: This Day te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV