Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België

Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België

In de eerste aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar de beruchte crimineel Stan T. De oplichter is spoorloos en wordt in heel Europa gezocht. Stegeman en zijn team sporen hem op over de grens in België.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em>: Oplichter <em>Stan T.</em> aangehouden en opgepakt in België In de eerste aflevering van Undercover in Nederland ging Alberto Stegeman op zoek naar de beruchte crimineel Stan T. De oplichter is spoorloos en wordt in heel Europa gezocht. Stegeman en zijn team sporen hem op over de grens in België. Tekst gaat verder onder de video. Aangehouden en opgepaktT. gebruikte zieke kinderen om voetbalshirts te krijgen en vervolgens door te verkopen via Marktplaats. Ook bedreigde hij zijn slachtoffers door te doen alsof hij lid was van motorclub Satudarah. Na intensief speurwerk lukt het Alberto om de man te vinden, vervolgens wordt hij aangehouden en opgepakt in België. Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aangehouden en opgepakt
T. gebruikte zieke kinderen om voetbalshirts te krijgen en vervolgens door te verkopen via Marktplaats. Ook bedreigde hij zijn slachtoffers door te doen alsof hij lid was van motorclub Satudarah. Na intensief speurwerk lukt het Alberto om de man te vinden, vervolgens wordt hij aangehouden en opgepakt in België.

Undercover in Nederland is vanaf 10 april elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Oplichter Stan T. aangehouden en opgepakt in België of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV