Humberto gemist? Abdi Nageeye over winnen marathon Rotterdam

Humberto gemist? Abdi Nageeye over winnen marathon Rotterdam

Abdi Nageeye wist zondag als allereerste Nederlander ooit de marathon van Rotterdam op zijn naam te schrijven. Het was spannend tot op het laatste moment, omdat zijn concurrent hem bijna letterlijk op de hielen zat: "Hij zat wel echt heel close. Mooie finish, laten we het daar op houden." Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto gemist? <em>Abdi Nageeye</em> over winnen marathon Rotterdam Abdi Nageeye wist zondag als allereerste Nederlander ooit de marathon van Rotterdam op zijn naam te schrijven. Het was spannend tot op het laatste moment, omdat zijn concurrent hem bijna letterlijk op de hielen zat: "Hij zat wel echt heel close. Mooie finish, laten we het daar op houden." Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Abdi Nageeye over winnen marathon RotterdamActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV