Zien: Davina Michelle klimt op tafel tijdens optreden in Humberto

Zien: Davina Michelle klimt op tafel tijdens optreden in Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Davina Michelle</em> klimt op tafel tijdens optreden in <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 april. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Davina Michelle is zonder twijfel één van de grootste Nederlandse popsterren van het moment. Vorig jaar maakte ze grote indruk met optredens in de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bij de Grand Prix van Zandvoort. Ondertussen blijft ze gewoon nieuwe muziek maken, want onlangs verscheen haar nieuwe single 'No Angel'. Davina bracht dit nummer zondag live ten gehore bij Humberto en ging duidelijk voor de sound (én het imago) van de jonge Anouk en Avril Lavigne. Ze klom tijdens het optreden zelfs op tafel. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Davina Michelle klimt op tafel tijdens optreden in Humberto

Davina Michelle is zonder twijfel één van de grootste Nederlandse popsterren van het moment. Vorig jaar maakte ze grote indruk met optredens in de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bij de Grand Prix van Zandvoort. Ondertussen blijft ze gewoon nieuwe muziek maken, want onlangs verscheen haar nieuwe single 'No Angel'. Davina bracht dit nummer zondag live ten gehore bij Humberto en ging duidelijk voor de sound (én het imago) van de jonge Anouk en Avril Lavigne. Ze klom tijdens het optreden zelfs op tafel.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle klimt op tafel tijdens optreden in Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV