Stefano Keizers: ‘Verrader zijn komt dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat’

Stefano Keizers: ‘Verrader zijn komt dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat’

Stefano Keizers schittert sinds twee weken in het nieuwe seizoen van De Verraders. Hij is een verrader en dat heeft lang niet iedereen door in het spelprogramma. “Een verrader zijn en op het podium grappen maken lijkt verdacht veel op elkaar”, vertelt Stefano in Koffietijd. “Je moet toch de ander kunnen lezen en die mee kunnen nemen in een verhaal. Dus eigenlijk komt het heel dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat.”

Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder.

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Stefano Keizers: ‘<em>Verrader</em> zijn komt dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat’ Stefano Keizers schittert sinds twee weken in het nieuwe seizoen van De Verraders. Hij is een verrader en dat heeft lang niet iedereen door in het spelprogramma. “Een verrader zijn en op het podium grappen maken lijkt verdacht veel op elkaar”, vertelt Stefano in Koffietijd. “Je moet toch de ander kunnen lezen en die mee kunnen nemen in een verhaal. Dus eigenlijk komt het heel dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat.” Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: Stefano wil iedereen die zelfstandig nadenkt vermoorden Bekijk deze video » De Verraders gemist? Wie is slachtoffer van eerste moord van seizoen? Bekijk deze video »
TV :
Stefano Keizers: ‘Verrader zijn komt dicht in de buurt van mijn natuurlijke habitat’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV