Media Inside: Marcel van Roosmalen gaat los over ‘lievelingsprogramma’ HLF8

Media Inside: Marcel van Roosmalen gaat los over ‘lievelingsprogramma’ HLF8

Marcel van Roosmalen gaat in Media Inside helemaal los over zijn ‘lievelingsprogramma’ HLF8, de talkshow van Johnny de Mol. Volgens hem maakt de show allerlei primaire emoties los. “Het is stampen, het is zingen, het is janken, het is tranen niet kunnen bedwingen, het is boos worden…” “En excuses aanbieden”, vult Gijs Groenteman aan. Van Roosmalen zat dan ook op het puntje van zijn stoel toen Johnny besloot om toch de presentatie op zich te nemen, ondanks dat hij door zijn ex van zware mishandeling wordt beschuldigd.

Bekijk de beelden van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Media Inside</em>: Marcel van Roosmalen gaat los over ‘lievelingsprogramma’ <em>HLF8</em> Marcel van Roosmalen gaat in Media Inside helemaal los over zijn ‘lievelingsprogramma’ HLF8, de talkshow van Johnny de Mol. Volgens hem maakt de show allerlei primaire emoties los. “Het is stampen, het is zingen, het is janken, het is tranen niet kunnen bedwingen, het is boos worden…” “En excuses aanbieden”, vult Gijs Groenteman aan. Van Roosmalen zat dan ook op het puntje van zijn stoel toen Johnny besloot om toch de presentatie op zich te nemen, ondanks dat hij door zijn ex van zware mishandeling wordt beschuldigd. Bekijk de beelden van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Media Inside komt met iets nieuws: namelijk Media Inside Aftertalk (video) Bekijk deze video » Anita Witzier vond zichzelf erg goed in The Masked Singer: ‘Je kan echt niet zingen!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's