Mattie Valk snapt dat Marieke Elsinga voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig'

Mattie Valk snapt dat Marieke Elsinga voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig'

In deze video vertelt Marieke Elsinga waarom ze een pauze neemt.

Mattie Valk staat er de komende tijd alleen voor in zijn ochtendshow op radiostation Q Music. Marieke Elsinga heeft namelijk aangekondigd dat ze tijdelijk stopt met tv en radio omdat ze tegen een burn-out aan zit. "Ik vind het moedig dat ze het doet, want ik weet hoeveel moeite het haar kost om dit te doen", reageert haar radio-collega Mattie. "Maar het is nodig en ik wil haar vooral laten voelen dat ze kan terugkomen wanneer ze wil, dat we daar geen tijd op zetten, dat we de trein rijdende gaan houden 's morgens."

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Mattie Valk snapt dat <em>Marieke Elsinga</em> voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig' In deze video vertelt Marieke Elsinga waarom ze een pauze neemt. Mattie Valk staat er de komende tijd alleen voor in zijn ochtendshow op radiostation Q Music. Marieke Elsinga heeft namelijk aangekondigd dat ze tijdelijk stopt met tv en radio omdat ze tegen een burn-out aan zit. "Ik vind het moedig dat ze het doet, want ik weet hoeveel moeite het haar kost om dit te doen", reageert haar radio-collega Mattie. "Maar het is nodig en ik wil haar vooral laten voelen dat ze kan terugkomen wanneer ze wil, dat we daar geen tijd op zetten, dat we de trein rijdende gaan houden 's morgens." Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: 1 april-grap Mattie & Marieke drijft luisteraar tot waanzin Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga vertelt waarom ze een pauze neemt Bekijk deze video »
TV :
Mattie Valk snapt dat Marieke Elsinga voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV