Dj Wim Drent neemt live bij radio Continu ontslag vanwege muziek: ‘Ben er klaar mee’

Dj Wim Drent neemt live bij radio Continu ontslag vanwege muziek: ‘Ben er klaar mee’

De werkgever van Wim Drent zal waarschijnlijk gek op hebben gekeken toen hij onlangs een radio-uitzending maakte. De dj nam namelijk live op de zender Radio Continu bekend dat hij ontslag nam vanwege de muziekkeuze van de zender.

Lees verder onder de video.

Dj Wim Drent neemt <em>live bij radio Continu ontslag</em> vanwege muziek: ‘Ben er klaar mee’ De werkgever van Wim Drent zal waarschijnlijk gek op hebben gekeken toen hij onlangs een radio-uitzending maakte. De dj nam namelijk live op de zender Radio Continu bekend dat hij ontslag nam vanwege de muziekkeuze van de zender. Lees verder onder de video. 'Schrikken hè?'Volgens Drent wordt er muziek gedraaid waar geen hond op zit te wachten. En toen hij hierover klaagde, kreeg hij te horen dat hij het moest accepteren en anders kon ‘opdonderen’, in Drents woorden. “Ik hou de eer aan mezelf. Hier heb ik geen zin in, ik wil radio maken op een manier dat ik denk dat het leuk is en voor mezelf, je moet altijd plezier hebben in je werk. Dat heb ik niet meer, dus bij dezen maak ik bekend dat ik per direct stop bij Radio Continu”, aldus Drent live op de radio. “Schrikken hè? Ja voor mij ook, maar ik ben er gewoon klaar mee.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. RTL Bouelvard: Sander Hoogendoorn opgelucht na delen nieuws stoppen ochtendshow (video) Bekijk deze video » Mattie Valk snapt dat Marieke Elsinga voorlopig stopt met radio: 'Het is nodig' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Schrikken hè?'
Volgens Drent wordt er muziek gedraaid waar geen hond op zit te wachten. En toen hij hierover klaagde, kreeg hij te horen dat hij het moest accepteren en anders kon ‘opdonderen’, in Drents woorden. “Ik hou de eer aan mezelf. Hier heb ik geen zin in, ik wil radio maken op een manier dat ik denk dat het leuk is en voor mezelf, je moet altijd plezier hebben in je werk. Dat heb ik niet meer, dus bij dezen maak ik bekend dat ik per direct stop bij Radio Continu”, aldus Drent live op de radio. “Schrikken hè? Ja voor mij ook, maar ik ben er gewoon klaar mee.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's