Dramaserie Tweede Hans vanaf 29 april bij NPO 1: bekijk hier de trailer

Dramaserie Tweede Hans vanaf 29 april bij NPO 1: bekijk hier de trailer

Binnenkort kun je bij Omroep MAX kijken naar de nieuwe dramaserie Tweede Hans. Het verhaal draait om de 64-jarige Hans, een rol van Stefan de Walle, die in een identiteitscrisis belandt als hij met pensioen gaat.

Lees verder onder de video.

Dramaserie <em>Tweede Hans</em> vanaf 29 april bij NPO 1: bekijk hier de trailer Binnenkort kun je bij Omroep MAX kijken naar de nieuwe dramaserie Tweede Hans. Het verhaal draait om de 64-jarige Hans, een rol van Stefan de Walle, die in een identiteitscrisis belandt als hij met pensioen gaat. Lees verder onder de video. Hans in de war door nieuwe levensfaseHans heeft een leuk leven en is gelukkig getrouwd met Marleen. Maar als hij stopt met werken, staat zijn leven op zijn kop. Hij weet niet goed meer wie hij is en wat hij aan moet met deze nieuwe levensfase. Zo probeert hij van alles uit, en gaat bijvoorbeeld bij het shantykoor. Maar zijn relatie met zijn vrouw en andere dierbaren komt behoorlijk onder druk te staan. Bekijk de trailer van Tweede Hans in de video hierboven. Tweede Hans is vanaf vrijdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de trailer van 365 Days: This Day: vanaf 27 april te zien op Netflix Bekijk deze video » Romantische comedy Senior Year vanaf 13 mei bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Dramaserie Tweede Hans vanaf 29 april bij NPO 1: bekijk hier de trailer

Hans in de war door nieuwe levensfase
Hans heeft een leuk leven en is gelukkig getrouwd met Marleen. Maar als hij stopt met werken, staat zijn leven op zijn kop. Hij weet niet goed meer wie hij is en wat hij aan moet met deze nieuwe levensfase. Zo probeert hij van alles uit, en gaat bijvoorbeeld bij het shantykoor. Maar zijn relatie met zijn vrouw en andere dierbaren komt behoorlijk onder druk te staan.

Bekijk de trailer van Tweede Hans in de video hierboven.

Tweede Hans is vanaf vrijdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV