Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers

Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Eus' Boekenclub van start. Presentator Özcan Akyol praat met allerlei gasten over, je raadt het al, boeken. Stefano Keizers is ook onderdeel van de show, hij vormt het eenmanspubliek. Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk maken onderdeel uit van de leesclub, verder komen deze week gasten als Griet Op de Beeck, Herman Koch en Arthur Japin langs.

Bekijk in de video hieronder de trailer voor Eus' Boekenclub met Stefano Keizers.

De nieuwe reeks van Eus' Boekenclub is vanaf maandag 11 april elke werkdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Eus' Boekenclub</em> start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers Vanavond gaat een nieuw seizoen van Eus' Boekenclub van start. Presentator Özcan Akyol praat met allerlei gasten over, je raadt het al, boeken. Stefano Keizers is ook onderdeel van de show, hij vormt het eenmanspubliek. Dieuwertje Blok en Matthijs van Nieuwkerk maken onderdeel uit van de leesclub, verder komen deze week gasten als Griet Op de Beeck, Herman Koch en Arthur Japin langs. Bekijk in de video hieronder de trailer voor Eus' Boekenclub met Stefano Keizers. De nieuwe reeks van Eus' Boekenclub is vanaf maandag 11 april elke werkdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv. Gover Meit: 'Ik weet niet of alterego Stefano Keizers nog terug gaat komen' Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Eus' Boekenclub start maandag: bekijk de trailer met Stefano Keizers

Actuele video's

Meer actuele video's