Sander de Kramer in Khalid & Sophie over de Rotterdamse marathon held

Sander de Kramer in Khalid & Sophie over de Rotterdamse marathon held

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

De Nederlandse Abdi Nageeye heeft zondag met een recordtijd van 2 uur, 4 minuten en 54 seconden de 41ste editie van de marathon van Rotterdam gewonnen. Programmamaker Sander de Kramer vertelt bij Khalid & Sophie over zijn held van de marathon.

Lees verder onder de video.

<em>Sander de Kramer</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over de Rotterdamse marathon held Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse Abdi Nageeye heeft zondag met een recordtijd van 2 uur, 4 minuten en 54 seconden de 41ste editie van de marathon van Rotterdam gewonnen. Programmamaker Sander de Kramer vertelt bij Khalid & Sophie over zijn held van de marathon. Lees verder onder de video. Eén echte heldDe 22-jarige Jacco uit Simonshaven finishte als laatste, maar hij werd op de Coolsingel onthaald als een kampioen. Volgens Sander de Kramer is Jacco dé held van de marathon: "Hij werd bij de finish onthaald door Nageeye en Brinkman. Die hebben urenlang gewacht op de laatste deelnemer, dat is de saamhorigheid van Rotterdam." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sander de Kramer in Khalid & Sophie over de Rotterdamse marathon held

Eén echte held
De 22-jarige Jacco uit Simonshaven finishte als laatste, maar hij werd op de Coolsingel onthaald als een kampioen. Volgens Sander de Kramer is Jacco dé held van de marathon: "Hij werd bij de finish onthaald door Nageeye en Brinkman. Die hebben urenlang gewacht op de laatste deelnemer, dat is de saamhorigheid van Rotterdam."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV