RTL Boulevard gemist? Belgische Mol stapt uit programma en wordt vervangen

RTL Boulevard gemist? Belgische Mol stapt uit programma en wordt vervangen

Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? de Mol heeft namelijk gisteren in de uitzending bekendgemaakt dat hij ermee stopt. En dat is nog nooit eerder gebeurd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Belgische Mol</em> stapt uit programma en wordt vervangen Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? de Mol heeft namelijk gisteren in de uitzending bekendgemaakt dat hij ermee stopt. En dat is nog nooit eerder gebeurd. Tekst gaat verder onder de video. Reactie de Mol"Ik voel toch dat ik niet het spel speel zoals ik met jullie heb voorbereid", aldus Philippe Mingeut. De 35-jarige fysiotherapeut kon de druk van het spel niet meer aan. De kijkers werden zondagavond in de uitzending op de hoogte gesteld van het besluit. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Belgische Mol stapt uit programma en wordt vervangen

Reactie de Mol
"Ik voel toch dat ik niet het spel speel zoals ik met jullie heb voorbereid", aldus Philippe Mingeut. De 35-jarige fysiotherapeut kon de druk van het spel niet meer aan. De kijkers werden zondagavond in de uitzending op de hoogte gesteld van het besluit.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV