Khalid & Sophie gemist? Belgische Mol kan druk niet meer aan en stapt uit programma

Khalid & Sophie gemist? Belgische Mol kan druk niet meer aan en stapt uit programma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? Het was nog maar de vierde aflevering, maar de Mol maakte zich al bekend. Hij vertelde dat de druk te hoog was en hij wilde stoppen als Mol.

Lees verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Belgische Mol</em> kan druk niet meer aan en stapt uit programma Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? Het was nog maar de vierde aflevering, maar de Mol maakte zich al bekend. Hij vertelde dat de druk te hoog was en hij wilde stoppen als Mol. Lees verder onder de video. Eenzame rolGilles van Bouwel was Mol in België (2016) en reageert in Khalid & Sophie op de plotselinge exit: "De druk van het programma ligt eigenlijk op je schouders, het is vooral een hele eenzame rol. Je hoort niet bij de productie en ook niet bij de kandidaten." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Belgische Mol kan druk niet meer aan en stapt uit programma

Eenzame rol
Gilles van Bouwel was Mol in België (2016) en reageert in Khalid & Sophie op de plotselinge exit: "De druk van het programma ligt eigenlijk op je schouders, het is vooral een hele eenzame rol. Je hoort niet bij de productie en ook niet bij de kandidaten."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV