Kysia Hekster in Op1 over toetreding EU van Oekraïne: 'Geen ideale uitganspositie'

Kysia Hekster in Op1 over toetreding EU van Oekraïne: 'Geen ideale uitganspositie'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kysia Hekster in <em>Op1</em> over toetreding EU van Oekraïne: 'Geen ideale uitganspositie' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Oekraïne treedt versneld toe tot de Europese Unie, als het aan de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen ligt. Een toetreding van het land, dat ook bekend staat om corruptie, zorgt voor veel discussie binnen de EU. Hoe realistisch is een toetreding? EU-correspondent Kysia Hekster zei maandagavond in Op1: '23 procent van de Oekraïners heeft steekpenningen moeten betalen om dingen in de publieke dienst voor elkaar te krijgen. Dat is geen ideale uitgangspositie voor een EU-lidmaatschap.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kysia Hekster in Op1 over toetreding EU van Oekraïne: 'Geen ideale uitganspositie'

Oekraïne treedt versneld toe tot de Europese Unie, als het aan de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen ligt. Een toetreding van het land, dat ook bekend staat om corruptie, zorgt voor veel discussie binnen de EU. Hoe realistisch is een toetreding? EU-correspondent Kysia Hekster zei maandagavond in Op1: '23 procent van de Oekraïners heeft steekpenningen moeten betalen om dingen in de publieke dienst voor elkaar te krijgen. Dat is geen ideale uitgangspositie voor een EU-lidmaatschap.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's