Lieven Scheire in Op1 over opgestapte Mol in België: 'Hij sliep niet meer' (video)

Lieven Scheire in Op1 over opgestapte Mol in België: 'Hij sliep niet meer' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Lieven Scheire in <em>Op1</em> over opgestapte <em>Mol</em> in België: 'Hij sliep niet meer' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een primeur in de Vlaamse editie van 'Wie is de Mol?'. Mol Philippe Minguet stapt uit de show. Zijn rol als saboteur viel hem te zwaar. Commentator van Café de Mol Lieven Scheire zei in Op1: 'In de eerste nachten sprak hij in zijn slaap. Hij zei: ‘Ik had die €3.000 uit de pot moeten halen.’ Sindsdien durfde hij niet meer te slapen en sliep hij soms overdag op de wc. (...) En die combinatie van perfectionisme, slaaptekort en faalangst is teveel geweest.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lieven Scheire in Op1 over opgestapte Mol in België: 'Hij sliep niet meer' (video)

Een primeur in de Vlaamse editie van 'Wie is de Mol?'. Mol Philippe Minguet stapt uit de show. Zijn rol als saboteur viel hem te zwaar. Commentator van Café de Mol Lieven Scheire zei in Op1: 'In de eerste nachten sprak hij in zijn slaap. Hij zei: ‘Ik had die €3.000 uit de pot moeten halen.’ Sindsdien durfde hij niet meer te slapen en sliep hij soms overdag op de wc. (...) En die combinatie van perfectionisme, slaaptekort en faalangst is teveel geweest.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV