Zien: Thomas Cammaert bij HLF8 over Belgische mol Philippe Minguet

Zien: Thomas Cammaert bij HLF8 over Belgische mol Philippe Minguet

Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? Het was nog maar de vierde aflevering, maar de Mol (Philippe Minguet) maakte zich al bekend. Bij HLF8 werd er maandag over gesproken met Thomas Cammaert, die zelf in 2017 de Mol was: "Hij kon het niet meer aan."

Zien: <em>Thomas Cammaert</em> bij <em>HLF8</em> over Belgische mol <em>Philippe Minguet</em> Zondagavond gebeurde iets opmerkelijks in de Belgische versie van Wie is de Mol? Het was nog maar de vierde aflevering, maar de Mol (Philippe Minguet) maakte zich al bekend. Bij HLF8 werd er maandag over gesproken met Thomas Cammaert, die zelf in 2017 de Mol was: "Hij kon het niet meer aan." Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 11 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Belgische Mol kan druk niet meer aan en stapt uit programma Bekijk deze video » Lieven Scheire in Op1 over opgestapte Mol in België: 'Hij sliep niet meer' (video) Bekijk deze video » The Passion 2022: Thomas, Peggy en Jasmine blikken vooruit Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 11 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV