Video: wie is generaal Alexander Dvornikov, ook wel de 'Slager van Syrië' genoemd?

Video: wie is generaal Alexander Dvornikov, ook wel de 'Slager van Syrië' genoemd?

In de strijd om het oosten van Oekraïne wordt groot en heftig materiaal ingezet, door beide partijen. Poetin heeft de beruchte en omstreden generaal Alexander Dvornikov ingezet om zijn oorlogstroepen aan te sturen. Wie is deze man, die ook wel de Slager van Syrië wordt genoemd? "Het is een man met een hele discutabele reputatie. Hij is in Syrië ingezet op het moment dat de Syrische troepen van Assad aan het eind van hun Latijn waren, die waren echt aan het verliezen", vertelt defensie-expert Peter Wijninga.

'Rigoureus te werk gegaan'
Hij vervolgt: "Op dat moment heeft hij met een Russisch contingent die troepen bij elkaar gehaald en onder zijn bevel genomen. Hij is daar heel rigoureus te werk gegaan." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: wie is generaal <em>Alexander Dvornikov</em>, ook wel de 'Slager van Syrië' genoemd? In de strijd om het oosten van Oekraïne wordt groot en heftig materiaal ingezet, door beide partijen. Poetin heeft de beruchte en omstreden generaal Alexander Dvornikov ingezet om zijn oorlogstroepen aan te sturen. Wie is deze man, die ook wel de Slager van Syrië wordt genoemd? "Het is een man met een hele discutabele reputatie. Hij is in Syrië ingezet op het moment dat de Syrische troepen van Assad aan het eind van hun Latijn waren, die waren echt aan het verliezen", vertelt defensie-expert Peter Wijninga. 'Rigoureus te werk gegaan'Hij vervolgt: "Op dat moment heeft hij met een Russisch contingent die troepen bij elkaar gehaald en onder zijn bevel genomen. Hij is daar heel rigoureus te werk gegaan." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook VI Vandaag: is Poetin ernstig ziek? Bekijk deze video »
TV :
Video: wie is generaal Alexander Dvornikov, ook wel de 'Slager van Syrië' genoemd?


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV