2Doc: Liefsteling gemist? Jeannes dementie zet haar geluk onder druk

2Doc: Liefsteling gemist? Jeannes dementie zet haar geluk onder druk

Geliefden Hetty en Jeanne zijn vastbesloten om tot het einde te genieten van het leven. Maar Jeannes dementie wordt erger, en dat zet hun geluk onder druk. Hetty komt voor een dilemma te staan: moet ze, ondanks de weerstand van Jeanne, hulp toelaten? Heb jij 2Doc: Liefsteling gemist? Je kunt de aflevering van 2Doc: Liefsteling terugkijken via Gids.tv.

2Doc: Liefsteling was maandag 11 april om 22.26 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2. Bekijk de promo van de docu hieronder.

<em>2Doc: Liefsteling</em> gemist? Jeannes dementie zet haar geluk onder druk Geliefden Hetty en Jeanne zijn vastbesloten om tot het einde te genieten van het leven. Maar Jeannes dementie wordt erger, en dat zet hun geluk onder druk. Hetty komt voor een dilemma te staan: moet ze, ondanks de weerstand van Jeanne, hulp toelaten? Heb jij 2Doc: Liefsteling gemist? Je kunt de aflevering van 2Doc: Liefsteling terugkijken via Gids.tv. 2Doc: Liefsteling was maandag 11 april om 22.26 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2. Bekijk de promo van de docu hieronder. Bekijk ook 2Doc De wilde weldoener: Rino Driessen en zijn dagbestedingsproject Ariba (video) Bekijk deze video » Bekijk de promo van de docu Wij praten niet over seksueel geweld: dinsdag te zien op NPO 2 Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV