Opsporing Verzocht: inbreker valt op door jack en bloemkooloor Zoetermeer

Opsporing Verzocht: inbreker valt op door jack en bloemkooloor Zoetermeer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreker valt op door jack en bloemkooloor <em>Zoetermeer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 april terugkijken. Op vrijdag 22 oktober lijkt een dader in Zoetermeer druk te zijn geweest. Hij is namelijk bij meerdere inbraken in die buurt gespot. Ook besloot hij een opvallend jack aan te trekken, wat voor de politie én voor jou, mogelijk van belang kan zijn in de zoektocht naar deze man. Daarnaast had de man ook een bloemkooloor. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreker valt op door jack en bloemkooloor Zoetermeer

Op vrijdag 22 oktober lijkt een dader in Zoetermeer druk te zijn geweest. Hij is namelijk bij meerdere inbraken in die buurt gespot. Ook besloot hij een opvallend jack aan te trekken, wat voor de politie én voor jou, mogelijk van belang kan zijn in de zoektocht naar deze man. Daarnaast had de man ook een bloemkooloor.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's