Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers bedreigen schoonmaker die hen betrapt Amsterdam

Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers bedreigen schoonmaker die hen betrapt Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Inbrekers bedreigen schoonmaker die hen betrapt <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 april terugkijken. Op zaterdag 28 augustus kreeg een schoonmaker van een coffeeshop in Amsterdam een onaangename verrassing toen hij voor dag en dauw aan zijn werk wilde beginnen. Twee inbrekers waren hem voor en hij stond oog in oog met het duo. Hij word bedreigd en de daders willen het wachtwoord van de kassa, maar die heeft de man niet. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Inbrekers bedreigen schoonmaker die hen betrapt Amsterdam

Op zaterdag 28 augustus kreeg een schoonmaker van een coffeeshop in Amsterdam een onaangename verrassing toen hij voor dag en dauw aan zijn werk wilde beginnen. Twee inbrekers waren hem voor en hij stond oog in oog met het duo. Hij word bedreigd en de daders willen het wachtwoord van de kassa, maar die heeft de man niet.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's